Blog Patch

 2010.11.03. 12:42

Hello!

Nem tudom, hogy észrevettétek-e már de jobb oldalt két új menüpont is létrejött. Az első a Nézők küldték... . Ha már vettétek a fáradságot és küldtetek néhány videót, gondoltam megérdemlik a vidik, hogy visszalehessen őket nézni egy menüpontban, hogy ezzel is köszönetet mondjak nektek a képekért és a videókért amiket küldtetek. ( a képeket logikusan a képek menüpontban lehet megnézni).

A másik pedig a Random rovat, amely annyiból áll, hogy amikor nincs semmi hír, és semmi Nézők Küldték, akkor általában beszoktam rakni egy a neten talált videót, hogy addig se unatkozzatok! :) A Random Rovatban ezek a videók találhatóak meg.

A következő Bug News részről pedig annyit, hogy téma: Lego Star Wars (ezt ugye már egy jó ideje tudjátok) megjelenés: unknown. Igen ugyanis vannak kisebb problémák de meg fogom oldani őket.

Addig is sziasztok!

A bejegyzés alatt új bug képek!

A bejegyzés trackback címe:

https://bugnews.blog.hu/api/trackback/id/tr732419477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása