Nézők küldték...

 2010.10.30. 14:23

Üdv! 

Ezentúl, ha valaki beküld egy képet vagy egy videót akkor azt a bejegyzést "Nézük küldték..." néven fogom publikálni és akkor nem kell mindig mindenféle címet kitalálni. Ez neked is szól Millenotti! :)

Holnap akkor videó! Várhatóan ha minden rendben megy (remélem XD) akkor holnap késő délután már fenn is lesz az újabb rész. De addig is itt van egy kis videó amelyet Tamás küldött! Thx! :)

 

 

A videoról: Tamás írta:" Szia! Elküldenék egy videót, amiben egy érdekes hiba van. Az Oniblade (az X-blades korábbi változata, amit csak Oroszországban  adtak ki) egyik pályáján ha közel állunk a falhoz, és megidézzük a tüzes  harag varázslatot, akkor eltűnik a fal, és le esünk a nagy semmibe,  aminek az lesz a vége, hogy meghalunk. Ennek feltétele csupán annyi,  hogy egy gyenge videokártya (nekem egy integrált ATI Radeon 2100-as  volt) legyen a gépünkben."

A bejegyzés trackback címe:

https://bugnews.blog.hu/api/trackback/id/tr512409748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsomoka1998 2010.10.30. 14:53:25

honnan van meg neked ez a játék?

hát vannak ilyen hibák
süti beállítások módosítása