Nosztalgikus egy hiba!

 2010.07.25. 15:00

Üdv!

Épp vidiket nézegetek amikor találtam valami érdekeset. Persze lehet, hogy csak a számomra az. Szóval...         

Van itt egy videó amely az 1995-ben indúlt Herkules című híres sorozat alapján készűlt nintendós játék (nem tom, hogy megjelent e más platforma) egy hibáját mutatja be.

Na jó be kell vallanom, hogy igazából nem is annyira a bug miatt raktam be a vidit, csak egyszerűen elfogott a nosztalgia amikor megláttam. Ugyanis kicsiként imádtam a sorozatot, szinte ezen nőttem fel. És nem is tudtam, hogy készűlt belőle játék. Ha tudtam volna, biztos megpróbáltam volna megszerezni. :)

Szóval ezt most minden nagy Herkules rajongónak is küldöm! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bugnews.blog.hu/api/trackback/id/tr282173969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SuperGT 2010.07.25. 15:12:31

jáj jó hogy visszajöttél !!!!!!!!!!!!!!!

| Shorty | · http://coming.blog.hu/ 2010.07.25. 19:20:24

én is ezen nőttem fel bár amikor először láttam már 5 éve készült de akkor is apámmal néztem végig és nagy meglepetés hgy játék is készült belőle. Bár inkább Star Wars Race-eztem volna mint hogy ezzel játszak XD
süti beállítások módosítása