Hát hogy ha annyira tudni akarjátok akkor elmondom! Grand Theft Auto: San Andreas. Na a GTA az a játék amelyben érdekes és vicces bugok tömkelegét lehet megtalálni, melyeket már a GTA IV-es videómban is láthattatok. Éppen ezért remélhetőleg a San Andreas sem szűkölködik majd ilyen fajta "hibákban" elvégre is előbb jelent meg mint a IV. rész. Általában nem szoktam elárúlni, hogy mi lesz a következő videó alanya, de ez esetben gondoltam kivételt teszek. Az eddigi videóimban mindig volt a játékról Trailer, de most nem lesz. Úgy is mindenki ismeri, aki meg nem (nos hát sztem ilyen nincs).... A lényeg, hogy mivel a vidiben nem lesz trailer ezért youtuberól linkeltem ide eggyet, hogy ne legyen hiányérzet. Ebben nem is egy hanem több ilyen előzetes van! :) 

Egyébként nem tudom, mikor leszek kész a vidivel. Ahogy tudom csinálom! Szóval csak türelem... Addig is sziasztok! 

A bejegyzés trackback címe:

https://bugnews.blog.hu/api/trackback/id/tr591567317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atilye · http://pcjatekokelemzes.blog.hu/ 2009.12.02. 19:37:37

Jujj a SA-ban rohadt sok BUG van :D Ebből úgy érzem baromi jó vidi lesz... Az intróktól pedig meg is jött a kedvem a game-hez :D
süti beállítások módosítása