Ó basszus...

 2009.11.07. 10:46

 Hello!

Valahogy ez nem az én hetem. Mármint az van, hogy nincs semmi időm, se. Előszőr is tegnap nem volt egész nap netem. Szerencsére mára kijavították. Aztán ott van a tanulás is. Több dolgozatra is készűlnöm kell. Plussz, néha a gép is Sz*rakodik. Úgyhogy a videó késni fog. Nem tudom mennyit de amint lesz időm csinálom. Sorry.

A bejegyzés trackback címe:

https://bugnews.blog.hu/api/trackback/id/tr51506680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanzen 2009.11.11. 13:33:13

Nem baj, Rainse! én várom az uj vidit, naon várom, és a videoid megérik a várakozást:D am kuldtem 1 mailt amiben leirtam a gta 4 RENGETEG:D kimaradt bugját....... csinálhatnál rola uj viditXD

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2009.11.11. 16:20:17

Elolvastam a leveled. Köszi a rengeteg ötleted. Már megvan a kövi videó témája, úgyhogy most nem tudom ezeket kipróbálni. Majd később meglátom mi lesz belőle. Mégegyszer köszi.
süti beállítások módosítása