Aktuális friss

 2009.10.04. 09:55

Idő közben a PC Játékok Elemzés nevü blognak is kikerűlt a linkje. Ahogy a neve is elárúlja játék elemzéseket találhattok az oldalukon, illetve külön felhívnám a figyelmet a bug videóikra. 

Hello! 

A linkek menüpontban már több oldalt is találhattok. A Gamecsászár játébemutatókon kívűl felkerűlt a Rossz PC Juniorok is amelyet szerintem nem kell bemutatni. (Elvileg majd, oda is felkerűl néhány videóm, pontos dátumot nem tudok mondani.) Ezenkívűl az Othala-Senshi Entertainment ahol játékbemutatókat találhattok. Végűl de nem utolsó sorban a No. blog  (yeshno.blog.hu) ahol több videós remekműveit tekintheted meg. Ezek az oldalak mind a Bug News társoldalai. Érdemes rájuk kattintani! 

 A sorozat következő részéről pedig annyit, hogy már javában készűl. Viszont lehet, hogy lesz egy kis csúszás. De a jővőhéten már biztos, hogy felkerűl a blogra. Addig is sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://bugnews.blog.hu/api/trackback/id/tr71426353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mo$qUiTo · http://anomaly.blog.hu/ 2009.10.06. 12:25:13

Hello!
Esetleg nem tudnátok kirakni a mi blogunkat is az oldaldobozba?? Nagyon megköszönnénk. Meg mi is kirakhatunk titeket. Bár már így is kinn van vagy 10 blog de, még azért kifértek xDD

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2009.10.06. 15:24:30

Oké. Rendben. Akkor ki rakom a linketeket, meg ti is az enyémet.
süti beállítások módosítása