Furcsa motor bug + egy trailer

 2010.02.05. 22:52

Hello! Ismét egy bugos kép ezúttal a GTA SA-ból amelyet Cell küldött be! A képen az látható, hogy a motor miután kilett hozva a garázsból, olyan furcsán nézett ki. Mintha hiányozna néhány alkatrésze. XD

 

A következő videó igaz nem az oldallal kapcsolatos, de mivel én magam nagy StarGate fan vagyok gondoltam kirakom. Szóval hamarosan megjelenik (Február 10-én) az első Csillagkapu játék StarGate Resistance néven. Éppen ezért csináltam egy kis trailert. Igaz a felvételek nem sajátok de egy trailerben nem ez a fontos! De a vágásokat és a zenét én csináltam. Szóval ha te is CSK fan vagy akkor nézd meg! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bugnews.blog.hu/api/trackback/id/tr321732987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

C@artm3n 2010.02.07. 07:56:14

Hello!

Az a motor BUG már nekem is előfordult, akkor történik amikor hibásan raksz be egy nrg textúrát. Amúgy már énis fontolgattam, hogy felrakom.:D
Király vagy réjnsz:D

KatLevente · www.youtube.com/c/Hunbadfear 2010.02.08. 20:55:19

Rainse! Rainse! Én is nagy SG rajongó vok :D!!! (De csak a réginek az Atlantis nem érdekel) sAJNA A JÁTÉKBAN REMÉNYKEDEK, DE ROSSZUL NÉZ KI SZERINTEM. :( bocs a nagy betűt caps lock-nak baja van.
süti beállítások módosítása